Straight Flush Yamos
Uppdaterad:
2013-09-09
kl 21:16
Galleri

Om mig

Jenny & Totte

Jag & Timmy

Jag som har den här sidan heter Jenny och är gift med Andreas. Tillsammans har vi en liten dotter som är född i slutet av 2011. Jag har mina rötter i Trelleborg, är uppvuxen utanför lilla Emmaboda i Småland och har därefter bott både på Öland och i Nybro, tre mil öster om Emmaboda. Mellan åren 2000 och 2012 bodde jag i centrala Norrköping. Vi bodde därefter sex månader i Finspång, för att därefter återvända till Nybro och lilla Florhult. Vi hade tills i juli i år (2013) en fantastisk flathane vid namn Nemo (f. 2008), vars stora passion här i livet var apportering. Tyvärr fick han sluta sina dagar alldeles för tidigt. Så länge jag kan minnas, har djur varit mitt stora intresse. Efter mycket tjat om husdjur, började det med en undulat (Linus) som följdes av en kanin (Lille Skutt) och därefter två hästar (Lilla My & Angelique). Efter gymnasiet (jordbruk, såklart) följde några djurlösa år varvat med tre hästar (Liten, Passad & Loke, även kallad Toke), tills jag en dag snubblade över min första hund och flat Pilo (se Till minne av). Sedan dess har jag varit fast i flatteriet. Vackra, söta, älskvärda och alltid lika positiva, vad mer kan man begära?Jag med Casey, Zingel och Nemo (skymtar bakom) augusti -09.


Till professionen är jag Samhälls- och Kulturanalytiker. Som sådan håller jag på med utredningar och utvärderingar i sociala sammanhang. Senast hade jag en tjänst som verksamhetsutvecklare. Sedan en tid tillbaka är jag mammaledig.
Förutom att vara mamma och umgås med familjen försöker jag få fason på vår trädgård och vårt hus. Jag är ett stort fan av antikviteter, kulturhistoria, tårtor, dans, scrapbooking, (kladd-)kakor samt nageldekorationer (dock inaktivt för tillfället). Hästintresset är numera vilande, men underhålls med hjälp av min Öländska väninnas fölfunderingar.


Jag hoppas ni ska få en stunds trevlig läsning här på sidan. Den kommer att uppdateras allt eftersom jag kommer på något nytt att skriva.